Conclusion Xforce

Conclusion Xforce

Het is de passie voor ons vak en het enthousiasme waar wij dat mee uitvoeren, wat ons uniek maakt.

 

We hebben een continue drive om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren. We hechten waarde aan openheid en duidelijke korte lijnen in onze communicatie en kennen een informele omgang met elkaar waarin we respect tonen voor ieder individu.

 

Experts

Onze consultants bereiden onze opdrachtgevers voor op de toekomst door geautomatiseerde platformen te bouwen en te beheren en workloads naar de Cloud te brengen. Wij werken aan uitdagende opdrachten bij grote opdrachtgevers en maken zo hun ambities waar. Bij ons werken zo’n 75 consultants, in vier verschillende expertteams: Cloud, Automation, Containerisatie en Monitoring.

 

Conclusion Xforce is World-class Workplace 2022

Het is de passie voor ons vak en het enthousiasme waar wij dat mee uitvoeren, wat ons uniek maakt. Of je nu met een lange baard op een Harley rijdt of graag in pak naar de klant gaat, we zijn allemaal vakidioten op het gebied van Open Source en cloud. Dat is dus fijn samenwerken en makkelijk kennis uitwisselen. “De betrokkenheid en bevlogenheid van onze medewerkers is enorm gegroeid”, zegt een trotse Mark Luursema, directeur bij Conclusion Xforce. “World-class Workplace 2022 is een fantastische erkenning voor het werk wat we doen. Want werkgeluk creëren gaat niet vanzelf. Dat is keuzes maken en hard werken. We zullen de feedback van onze medewerkers zeker blijven gebruiken om goed te luisteren, te leren en onze organisatie te blijven verbeteren.”

Ontmoet de collega’s van Conclusion Xforce

Leer Stephan kennen

Vacatures

Linux engineer

Medior | Nieuwegein

Lees meer

DevOps Engineer

Medior | Nieuwegein

Lees meer

AWS Expert

Medior | Nieuwegein

Lees meer

Conclusion Traineeship

Conclusion Traineeship

Lees meer

Werken bij
Conclusion Xforce

Hoe ziet een sollicitatieproces eruit?

  1. Jouw sollicitatie
  2. Selectie
  3. De kennismaking
  4. Het vervolg
  5. Let’s celebrate
Open source Traineeship

Conclusion traineeship

Nét afgestudeerd of net begonnen met werken, maar nog lang niet uitgeleerd?

Lees meer