Conclusion Xforce

Conclusion Xforce

Het is de passie voor ons vak en het enthousiasme waar wij dat mee uitvoeren, wat ons uniek maakt.

 

We hebben een continue drive om de kwaliteit van onze dienstverlening te verbeteren. We hechten waarde aan openheid en duidelijke korte lijnen in onze communicatie en kennen een informele omgang met elkaar waarin we respect tonen voor ieder individu.

 

Experts

Onze consultants bereiden onze opdrachtgevers voor op de toekomst door geautomatiseerde platformen te bouwen en te beheren en workloads naar de Cloud te brengen. Wij werken aan uitdagende opdrachten bij grote opdrachtgevers en maken zo hun ambities waar. Bij ons werken zo’n 75 consultants, in vier verschillende expertteams: Cloud, Automation, Containerisatie en Monitoring.

 

Conclusion Xforce mag zich voor het tweede jaar op rij ‘World-class Workplace’ noemen!

Mark Luursema, directeur van Conclusion Xforce, is trots op de onderscheiding, die volledig gebaseerd is op de mening van onze medewerkers. “Dit is een bevestiging van wat we geloven; namelijk dat medewerkers de basis van het onderscheidend vermogen van Conclusion Xforce zijn. Deze erkenning bevestigt dat we trots mogen zijn op wat we samen neerzetten.”

 

Over World-class Workplace

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop. Organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

 

Kernwaarden verankerd in de cultuur

Ook afgelopen jaar werd Conclusion Xforce erkend als World-class Workplace. “Dit bevestigt dat onze gewaardeerde collega’s ervaren dat zij worden gezien en gehoord”, zegt Mark. “Onze uitdaging is om hun wensen en belangen af te stemmen op die van de organisatie en daar slagen wij goed in. De hoge scores op veiligheid en inclusie bevestigen ons beleid en de reden om deze kernwaarden op te nemen in onze cultuur. Kennisdeling is een belangrijke andere kernwaarde, die actief wordt bedreven door onze collega’s onderling. De waardering die zij hiervoor uitspreken, is bovenal hun eigen prestatie. Dit jaar starten wij een project rondom duurzaam ondernemen. Daarmee geven we invulling aan de wens van onze collega’s om daar versneld stappen in te maken.”

 

Ontmoet de collega’s van Conclusion Xforce

Leer Stephan kennen

Vacatures

Linux engineer

Medior | Nieuwegein

Lees meer

DevOps Engineer

Medior | Nieuwegein

Lees meer

AWS Expert

Medior | Nieuwegein

Lees meer

Werken bij
Conclusion Xforce

Hoe ziet een sollicitatieproces eruit?

  1. Jouw sollicitatie
  2. Selectie
  3. De kennismaking
  4. Het vervolg
  5. Let’s celebrate
Open source Traineeship

Conclusion traineeship

Nét afgestudeerd of net begonnen met werken, maar nog lang niet uitgeleerd?

Lees meer